text in English  klik thumbnails voor track-sample's
cd
cd
cd
within
De titel verwijst naar het metafysisch principe dat volgens het Vedische (oud Indiase) denken alles ondoorgrondelijk en tegelijkertijd als een eenheid-in-verscheidenheid bestaat. De cd werd analoog opgenomen op 1/2 inch tape in samenwerking net multi-instrumentalist Gerard Jan Heering op piccolo, fluit, sax, accordeon en soaanse gitaar. Digitaal gemastered met Protools.

Deze cd ademt een slow-tempo atmosfeer en is zeer geschikt als achtergrond muziek bij meditaties, massages etc. Het album werd opgenomen op een digitale Adat 8-sporen recorder met de Akai S 5000 sampler als hoofdinstrument. Gemixed op een 24 in 4 Mckie mixer. Groove Tube microfoons werden gebruikt voor de akoestische instrumenten. Hoes ontwerp en foto's: I.C.d..Dank aan Martin Ploeg voor z'n lay-out werk .
Deze cd werd uitgebracht als een zaken-relatiegeschenk op Kerstfeest 2006. Ik had de opdracht gekregen van goede vrienden die in Berlijn het juweliers import bedrijf Pink City beheren. De muziek is duidelijk beinvloed door mijn popachtergrond. Op bovenstaande scan van de hoes kun je meer informatie lezen.
Dit is mijn nieuwste album. Het omvat devotionele songs uit verschillende Hindoe tradities. Durge werd gecomponeerd door Ma Amritamayi (Ammaji). Dhru Nankoe een bekende Surinaamse/Hindoe vertolker van Bhajans maakt deel uit van de gezamenlijke zang van deze krachtige Bhajan. Het zingen van mantra's maakt de spiegel van de geest 'stofvrij' zodat we helderder kunnen reflecteren wie we werkelijk zijn.
orientaalse kunst orientaalse kunst